Back to school betekent niet alleen weer in het ritme komen en trommels vullen met gezonde tussendoortjes en lunches. Back to school betekent ook shoppen! Bijvoorbeeld deze back to school items van WE. 

Lunchbox

Gezonde tussendoortjes en lunches zijn vaak een feestje voor het oog. Hoe leuk is het dan als je jouw kids een gezonde lunch meegeeft in een gifvrije lunchbox die er ook nog eens leuk uitziet? WE snapt dat. Naast de leukste fashion items heeft het merk ook handige accessoires, zoals een lunchbox. In een prima formaat, helaas zonder vakkenverdeling maar mét een handige sluiting die voor kleine kindervingertjes heel handig is te openen.

Jeans

Back to school? Dan kan jouw kleintje niet zonder hippe en stevige jeans. WE heeft ze. Skinny fit en helemaal tof voor boys en girls. Het zachte materiaal en stretch in de jeans, maken dat de broeken heerlijk zitten. Ik ga binnenkort trouwens even naar de WE. Sepp wil zijn nieuwe jeans ook heel graag in het licht grijs hebben. Ik denk dat ik dan gelijk even voor Sofie dat toffe rokje, shirtje en die tregging scoor.

Back to school

De drinkbekers, lunchboxen, nieuwe rugtassen, gymkleren en outfits liggen klaar. Wij zijn er klaar voor. Sofie en Sepp gaan hip en healthy back to school!