Al jaren prijkt de familyplanner aan mijn toiletdeur. Want hé, waar anders heb je even je de rust om de planning door te nemen en te bedenken hoe de ballen deze week weer in de lucht gaat houden? Juist. Daarom hangt hij bij ons dus aan de toiletdeur. Ik gebruik eigenlijk al jaren de planner Family Survivalplanner. Heerlijk overzichtelijk, want je overziet direct de hele maand. Deze maand ontdekte ik een andere kalender: de Kidsproof Family Planner. Een gezinskalender met een fijn weekoverzicht voor 6 gezinsleden (!). Over overzicht gesproken :). Oh, en je kunt hem nu al gebruiken!

Gezinskalender 2019

Ken je dat gevoel nog: na lang wikken en wegen bij de Hema heb je eindelijk je nieuwe schoolagenda gekozen en natuurlijk wil je hem gelijk gebruiken. Maar helaas, het schooljaar is nog niet begonnen. Dat gevoel heb ik ook altijd met kalenders. En ik ben een beetje verwend. Want mijn vertrouwde Family Survivalplanner kan ik niet pas in het nieuwe jaar gebruiken, hij start gewoon al in augustus. Lucky me, heeft de Kidsproof FamilyPlanner dat ook! Je koopt hem nu, prijkt hem op je WC-deur en hij gaat wel 16 maanden mee. Hoezo aftellen naar het nieuwe jaar?

Familieplanning

Het schooljaar en dus de nieuwe planning begint. De eerste bekerwekerstrijden zijn gepland, de competitiewedstrijden zijn bekend en ook de jaarkalender van school kun je zo overkalken. En de verjaardagen, kinderfeestjes en de drukte rondome feestmaand(en). Maanden inderdaad. Want zodra de man met de baard in het land is, is het bij ons gigadruk. De kinderen stuiteren, school staat bol van extra veel maar vooral leuke activiteiten, op het werk draaien projecten op voele toeren en oh ja ik wilde ook nog sporten vanavond en wanneer gaan we nu naar de bios? Dat. Dus. Dat kun je allemaal kwijt op deze kalender. Per persoon. En hé, dan is een overzicht per week misschien wel heel fijn. Want hoezo nu in het kleinste kamertje overdenken hoe je de ballen over 3 weken in de lucht houdt ;)?

Extra’s

De kalender biedt lekker veel extra’s. Gewoon omdat wij moeders daar dol op zijn. Handige tips bijvoorbeeld (Museumnacht, kaasstengels maken etc.), inspirerende quotes maar ook handige stickers zodat die ene afspraak goed in het oog springt.

De kalender in cijfers

16 maanden

6 gezinsleden

1 stickervel

17 euro. Nou ja, bijna. Voor € 16,99 gooi je deze gezinskalender 2019 in je winkelmandje en hangt hij een paar dagen later aan je toiletdeur.