Wauw, wat is dit lang geleden zeg! Na een ruim een half jaar stilte, geen blogs over gezonde recepten en musthaves voor jou en je kids, ben ik terug. En hoe! Vanaf nu kun je weer regelmatig een update verwachten over gezonde recepten, healthy tips, hippe musthaves en nog veel meer leuks voor jou en je mini’s! 

Nieuwe energie

De afgelopen maanden heb ik alles behalve stil gezeten. Ik ben in een nieuw avontuur gedoken: een nieuwe baan, meer uren werken per week, een nieuw ritme en dat in combinatie met mijn lief en liefjes. Dat was even puzzelen (en soms is dat het nog steeds). Maar ik krijg er zóveel energie voor terug!

Gezonde recepten

De afgelopen maanden was ik niet alleen maar aan het balanceren tussen werk en privé. Ik heb heel wat uren in mijn fijne keuken doorgebracht. En daar zijn heerlijke gezonde recepten ontstaan. Natuurlijk ga ik die met je delen. Want na bijna een jaar uitproberen en goochelen, kan ik je vertellen dat een healthy lifestyle, een drukke baan en dito gezin prima samen gaan. De gezonde recepten en de healthy lifestyle zijn hier absoluut de basis van.

Energieboost

Zonder gezonde recepten geen energieboost. Suiker, gluten, koemelk… het kunnen allemaal veroorzakers zijn van een laag energieniveau. Juist door gezonde recepten te bereiden, te kóken voor gezin en een healthy lifestyle aan te hangen, bruis je van de energie. En ja, dan voelt dat drukke bestaan ineens als een heerlijk en heel fijn leven!

 

Tot gauw!