Hoewel de champagnekurken en het vuurwerk nog moeten knallen, staat mijn hoofd al op 2015. De laatste maanden van het jaar zijn ongezonde gewoonten weer regelmaat geworden en daar rekening ik heel graag mee af. Mijn voornemen? Heel 2015 healthy! Véél meer groenten en nóg minder gluten en suikers. En alsof het zo moet zijn, ontving ik een goodiebag van Jip en Jij. Vol gezonds en lekkers. Een prima start voor 2015.

Jip en Jij staat voor slank en lekker eten. De producten van Jip en Jij zijn onder meer 100% biologisch, eiwitrijk, ambachtelijk bereid, glutenvrij, koolhydraat arm en vezelrijk. Daarnaast bevatten de producten weinig calorieën, geen zoetstoffen of suiker op een wat oerzoet na. Fijn! Houd natuurlijk wel rekening met allergieën.

De goodiebag bevat koekjes, muesli, skinny meel en crackers. En zo hoef ik op nieuwjaarsdag niet gelijk de keuken in te duiken om healthy baksels te maken. Kan ik toch nog even van het luie leven genieten. Maar dan wel healthy :).