boodschappenpakket voor gezin van de boerProducten 3 tot 4 dagen verser dan de producten in de supermarkt, zo van het land of uit de zee bij jou in huis. Oprichter Ruud van Rijn van MyGoodfoodshop vroeg of ik een gezinspakket voor een week wilde samenstellen om mijn ervaringen met jullie te delen. Dat wilde ik wel!

Geen maaltijdbox

Ik heb het nooit zo op maaltijdboxen. Dat iemand voor mij bepaalt wat ik en mijn gezin gaan eten… Ik bepaal het liever zelf.. Na het mailtje van Ruud, surfde ik naar MyGoodfoodshop en ontdekte ik een walhalla van heerlijke recepten. De ingrediënten kon ik zo op mijn boodschappenlijstje zetten. Ik koos de spaghetti met kabeljauw, zoete aardappelsalade met zalm en een spinazie-appelsalade met walnoten. Zelf bepalen wat we eten: dat vind ik 1 van de grote voordelen van MyGoodshop.

Losse groenten bestellen

3 maaltijden zijn niet genoeg om voor de hele week. Daarom deed ik ook broccoli, sperziebonen, avocado, paprika, couscous, ui, knoflook, pompoen, extra spinazie en een 2 makreelfilets in mijn mandje. Genoeg om de week grotendeels mee door te komen.

Pompoensoep en groene smoothie

Groene smoothieVan de pompoen maakte ik soep. De pompoen was zo flink, dat we er meerdere dagen van konden eten. Van de broccoli, sperziebonen, couscous en makreel maakte ik een heerlijke salade en de extra spinazie werd naast een lekkere salade ook 2 dagen ons ontbijt. Hoe? Een groene smoothie.

Meer dan groenten en vis

Is dat alles wat wij aten? Nee! Natuurlijk bestelde ik ook fruit. Heel veel fruit. Maar ook noten, eieren, snackgroenten zoals worteltjes om mee te nemen naar school, Griekse yoghurt (bij gebrek aan Skyr) en roomboter. En ik moet zeggen, het emmertje pistache-ijs sprak me ook erg aan. Maar ik hield me in J.

Verser dan vers

pasta met kabeljauwDe producten van MyGoodfoodshop worden ruim voordat ze überhaupt in de supermarkt kunnen liggen thuisbezorgd. De producten zijn verser dan vers. Ruud werkt samen met Nederlandse familiebedrijven. De familie Ouwehand van Bertus Dekker zorgt voor de vis, familie Bouwman van Nootkracht levert de noten en familie Dijk het fruit. Ueda (het moederbedrijf van Ekoplaza) levert de biologische producten. Een mooie Nederlandse samenwerking dus en jij ontvangt producten die verser dan vers zijn.

Kostbare tijd besparen

Verser dan vers groenten en fruitDruk, druk, druk. Helaas lijkt druk wel onze middle name. Het kleine beetje vrije tijd dat wij moeders  hebben, proppen we voller dan vol. Boodschappen, huishouden, sportclubjes van de kinderen, hulpmoeder op school, social talks, afspreken met vriendinnen, sporten en heel soms kunnen we misschien in bed nog even een tijdschrift lezen. Nou vooruit, een artikel dan. Of het intro. Als onze ogen niet dichtvallen. Mijn punt, de tijd die je kunt besparen moet je besparen.

Weekboodschappen

Verser dan verse producten thuis laten bezorgen is veel efficiënter dan naar de winkel gaan, de boodschappen in je kar doen, ze op de band zetten, na het betalen je boodschappen weer in je tas of boodschappenkrat doen om vervolgens thuis alle boodschappen weer uit de tassen of het krat te halen en de spullen op te ruimen.

Voordelen

Je begrijpt, ik ben fan van MyGoodfoodshop. Wat ik vooral heel fijn vind:

  • Zelf recepten kiezen
  • Ook losse producten bestellen
  • Verser dan vers
  • Voornamelijk producten van Nederlandse bodem (of zee)
  • De producten worden goed gekoeld en keurig verpakt bezorgd
  • Uitpakken voelt als een klein feestje
  • Tot slot, het bespaart enorm veel tijd

Filosofie MyGoodfoodshop

SpinazieOok oprichter Ruud van Rijn is net als ik geen fan van maaltijdboxen. Zijn filosofie: ‘Voor mij en mijn gezin zijn de maaltijdboxen die bepalen wat je eet het niet helemaal. Daarom heb ik gezocht naar een beter alternatief en MyGoodfoodshop opgezet. Ik geloof dat goed eten leidt tot langer en gezonder leven. Dat gun ik iedereen MyGoodfoodshop laat de verleiding aan suiker, zout en toevoegingen uit de supermarkt links liggen.’

Ook ervaren?

Wil jij ook een pakket vol gezonde en mega verse producten thuis uitpakken om vervolgens een hele week lekker en gezond te eten? Surf dan vooral even naar MyGoodfoodshop.