Alle teksten op Voor Mama’s hebben hetzelfde doel: een hippe & healthy lifestyle toegankelijk maken. Niks geen ‘geitenwollensokken’ imago, ook geen teleurgesteld gezichtje van jouw mini omdat hij bang is dat zijn klasgenoten zijn traktatie niet lekker vinden. Nee! Als ervaringsdeskundige weet ik dat het ook anders kan. Leuk. Lekker. Mijn bewustwording, tips, ervaringen en alle leuke musthaves die ik spot deel ik graag met jou. Zodat een hippe & healthy lifestyle ook voor jou toegankelijk wordt! Zelfs op die momenten waarop je weinig tijd hebt.

Voor Mama’s informeert en inspireert. Informeren over een bewuste leefstijl. Een overtuiging om allerlei gezondheidsrisico’s en – kwalen vaarwel te zeggen en om écht te gaan voeden. Leg een moestuin aan, zaai samen, oogst samen, leer samen, proef en ontdek. Inspiratie om een healthy lifestyle leuk te maken, kinderen enthousiast te maken. Dus houd die geitenwollensokken maar uit en ga lekker aarden op je blote voeten. Want healthy doen, is hip!

 

Healthy voeding
Een lange tafel omringd door lieve mensen en gevuld met het lekkerste eten. Samen koken en samen eten. Aanschuiven kan bij ons altijd. Spontaan met meer mensen tafelen dan vooraf bedacht, is daarom voor ons heel normaal. Ook met kinderen.  Zelfs Sofie nodigt haar vriendinnen nu al voor de lunch uit! Maar wat maak je (het liefst suiker- en glutenvrij) en hoe maak je het voor je kinderen leuk? Je leest het in de categorie recepten.

Healthy you
Mama zijn, dat doe je niet even. Sterker nog, uit onderzoek is gebleken dat moeders voor de tijd die zij met hun kinderen bezig zijn en voor al het huishoudelijk werk € 3.500 per maand zouden moeten verdienen. Dat komt neer op werkweek van zeventig uur, zonder vakantiedagen. Dus. Goede reden om goed voor jezelf te zorgen!

Healthy: Healthy kids

Spelen, ontdekken, leren en groot worden: het kost enorm veel energie. Goede voeding, écht voeding, pure voeding vol vitamines is daarom essentieel. Voor Mama’s tipt, inspireert en informeert. Zodat jouw mini bruist van de energie voor een nieuwe dag vol avontuur!

Hip: Musthaves
Er zijn van die dingen waar je hart gewoon sneller van gaat kloppen. Een nieuwe kledingcollectie bijvoorbeeld, hip speelgoed, te gekke mama-musthaves en leuke hebbedingen die voor een healthy lifestyle onmisbaar zijn. Je instinct zegt: hebben, hebben, hebben. Voor Mama’s selecteert.

Hip: Doen
Herinneringen maken, ontdekken en beleven om om nooit te vergeten. Uitstapjes, vakanties, minibreaks en leuke dingen doen die heel fijn zijn voor jou, je lief en je kinderen. Momenten die jullie altijd bij blijven. Voor Mama’s selecteert.

Hip: Boeken
Grote boeken, kleine boeken, leesboeken, kijkboeken, kinderboeken, pedagogische boeken, kookboeken… Zoveel boeken, zoveel verhalen, zoveel inspiratie en zoveel informatie. Om samen van te genieten, bij weg te dromen of om van te leren. Voor Mama’s tipt de fijnste boeken!

Informatie: Ontwikkeling & Opvoeding
De ontwikkeling van je kind is iets bijzonders. Iets bijzonder moois. Er gebeurt veel in het kleine koppie van je kind. Hij groeit en ontwikkelt zich. En jij en jullie omgeving ook. Want groeien doe je samen. In deze categorie lees je mijn ervaringen. Ik blog er graag over!